Apie prekę
Kaip ir kada vartoti medų?
Medų vartoti labai naudinga, nes jame yra žmogaus organizmui reikalingų mineralinių medžiagų: geležies, kalio, kalcio, magnio, natrio, vitaminų. Be to, medus pasižymi ir antibakterinėmis savybėmis.
Medus vartojamas viršutinių kvėpavimo takų uždegimo (laringito, faringito, sinusito, tracheito, ūmaus bronchito) atvejais kaip antibakterinė ir kosulį mažinanti priemonė. Sergant medų reikėtų gerti su šiltu pienu, arbata.
Sveikatai stiprinti ir profilaktiškai reikia naudoti tik natūralų kokybišką medų. Jis turi būti reikiamos konsistencijos, gero skonio, be pašalinių kvapų. Patartina suvartoti 50–100 g medaus per parą, šį kiekį suvalgant per 3–4 kartus.
Laikymo sąlygos:
Medų laikykite sandariame inde, sausoje, tamsioje vietoje. Rekomenduojama laikymo temperatūra 0-20o C.
650 g. EAN 4779057930429
250 g. EAN 4779057930436